Medisch Centrum Harskamp Medisch Centrum Harskamp

Podozorg Harskamp

Edeseweg 141 F (1e verdieping)
6732 DB Harskamp
036 5222627

Openingstijden

Podotherapie op maan dagen donderdag
Medisch pedicure op woensdag
Orthopedische schoenen: in overleg

Wij zijn aangesloten bij Stichting LOOP en ProVoet.

Podozorg Harskamp is een gespecialiseerd podocentrum met Registerpodologen, een Podoposturaal- therapeut, een MSU-echografist en een medisch pedicure. In de praktijk helpen wij mensen bij klachten die hun oorzaak vinden in de voet. Dit kan pijn zijn in de voet, maar het kan ook een houdingsklacht (knie, heup, rug) of een klacht bij bewegen zijn. Uniek bij Podozorg Harskamp is dat we met echografie in de voet en enkel kunnen kijken. Dit is een krachtig hulpmiddel om vaak een betere diagnose te stellen.

Wij zijn gespecialiseerd in orthopedische aanpassingen aan schoenen en de behandeling van sporters en kinderen. Ook bieden wij voetzorg bij de reumatische en diabetische voet.

Er wordt veel samengewerkt met andere (para)medische disciplines, waardoor er vaak sprake is van een multidisciplinaire aanpak.

De praktijk is aangesloten bij Podozorg Nederland. Podozorg bestaat uit een groep Registerpodologen die het erover eens zijn hoe de beste voetzorg er uit moet zien. Voor elke klacht de meest optimale oplossing op maat. Door permanente educatie zijn zij voorzien van de nieuwste kennis in de Podologie. Dat is de kracht van een Podozorg deelnemer.

P. van Dasselaar
Aangesloten bij Stichting LOOP en ProVoet